Ivan Clycq Iuliano wint de Plank-wedstrijd!

Ivan Clycq Iuliano wint de Plank-wedstrijd!

Afgelopen woensdag, op 29 juli, was het zover: ‘De Grote Plank Wedstrijd’! 🙂

Vier weken lang was er twee maal per week getraind voor deze wedstrijd tijdens het buikspierkwartier. Dat onder leiding van onze personal trainer Nancy Farzan.   Zij was ook de motivator & judge van dienst op die bewuste woensdag.

15 deelnemers streden in groepjes van telkens 4 voor de eerste plaats.  Er werd gezweet, gelachen, geroepen en hier & daar gevloekt.  Maar er werd vooral goed gepresteerd!  Onder het enthousiasme van Nancy en de aanmoedigingen van het publiek, sneuvelden persoonlijke records stuk voor stuk!  Marc Vandijck, Ivan Clycq Iuliano & Kris Bellefroid gingen nek aan nek de finale in. Uiteindelijk won Ivan de wedstrijd met een indrukwekkende 13 minuten! Chapeau Ivan!  Kris werd mooi tweede met bijna 10 minuten en Marc klokte af op 9min30.

Proficiat aan de winnaars & alle deelnemers! En bedankt voor een geslaagde eerste plankwedstrijd & gezellige BBQ achteraf.

Op 12 augustus daagt Ivan Nancy uit voor duel. Ze kunnen supporters gebruiken, dus iedereen is heel erg welkom. Spannend 🙂

De uitslag:

1. Ivan Clycq Iuliano – 13’01 !!!!
2. Kris Bellefroid – 9’57
3. Marc Vandijck – 9’32
4. Peter Geukens – 9’04
5. Marcella Salaets – 8’11
6. Isabel Perez Menendez

& alle anderen die hun persoonlijk record hebben verbroken!

(voor foto’s & video’s van de wedstrijd, check onze Facebook pagina)