Elke Roosen

Elke Roosen

Een beetje over mezelf

Al van mijn begin jaren ben ik sportief geweest. Wat begon met turnen en jazzballet als kleuter veranderde toen ik wat ouder werd en een eigen mening kreeg.

Op mijn achtste wou ik judo gaan doen en dat heeft me 7 jaar erg geboeid. Naast het paardrijden omwille van mijn liefde voor dieren, groeide de interesse in een teamsport.

Basketbal werd het en dit heb ik jaren gedaan tot ik een ernstige breuk op liep.

Na een revalidatie van 2 jaar, werd ik terug geprikkeld door een gevechtssport. Intensief en competitief verloor ik mijn hart aan thaiboxing.

Als snel volgde ik nascholingen met grote kleppers. Met het ouder worden en wat gas terug te nemen in de competitiewereld werd ik door een vriend meegesleurd tot op de spinningfiets.

Wat ik dacht dat een saaie les zou worden, zou uiteindelijk mij ertoe aanzetten om sportlessen te geven in bijberoep. Helemaal weg van het spinnen, kocht ik een koersfiets, sloot mij aan in een wielerclub en behaalde ik in 2012 mijn diploma als spinning instructrice.

Ik geniet van het lesgeven aan mensen die als beginner komen piepen of reeds ver gevorderd zijn.

Mensen aanmoedigen om hun eigen grenzen te verleggen op een verantwoorde manier is een passie geworden. Zowel jong als oud, niemand is te min om met sporten te beginnen.

Bij Sooofit heet ik jullie graag welkom in één van mijn groepslessen!

TRAINERS'S CLASSES

  • Spinningdin 20:00 - 21:00
  • Thai Box Techniekendon 21:00 - 22:00
  • Spinningdon 20:00 - 21:00
  • Spinningmaa 20:00 - 21:00